Tervetuloa!

Deeana Lehtinen


Ayurveda Teacher 

Happiness Coach

Wellness Educator
Occupational Therapist
Holistic Health - Services Provider

Ayurveda on jatkuvasti kehittynyt yli 3000 vuoden aikana ja sisältää moniulotteisen tiedon kehon ja mielen välisestä vuorovaikutuksesta ja yhteistoiminnasta. Ayurveda- menetelmien tarkoituksena on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen.

Ayurveda-kurssilla opit Ayurvedan perusteet ja kuinka siirtää ja hyödyntää niitä arkielämässä. Saat tietoa kehotyypillesi soveltuvasta elämäntavasta sekä ohjeistuksen helposti suoritettaviin itsehoitoihin ja harjoituksiin. Kurssilla opit mm. kuinka määritellä kehosi tila itsetutkiskelun avulla, pulssinluennalla, sekä katsomalla kasvojasi, silmiäsi, kynsiäsi, ihoasi ja kieltäsi, jne. Ayurveda kurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen tietopaketin, jonka avulla kuka tahansa ikään tai kuntoon katsomatta saa työkalut elämänsä tasapainottamiseksi.

Ayurveda konsultaatiolla saat opastusta keho-mieli tasapainon ja terveyden ylläpitämiseen luontaisin menetelmin. Konsultaatio sisältää keho-mieli tyypin määrityksen, nykyisen tilan kartoituksen, ohjeet tasapainoiseen elämäntapaan ja hyvinvointia edistävään jooga-harjoitukseen. Ayurvedinen jooga ei ole suorittamista, vaan pysähtymistä sen äärelle mitä itsessä tapahtuu. Sen ensisijaisena pyrkimyksenä on optimoida keho-mieli yhteyttä ja tukea sisäistä tasapainoa. Ayurvedan mukaan keho-mieli harmoninen yhteistoiminta on edellytys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Konsultaatiolla saat tietoa synnynnäisistä ominaisuuksistasi ja nykytilanteestasi, sekä Ayurveda-ohjeet hyvinvointisi maksimoimiseen. Konsultaatioon kuuluvat: haastattelu, pulssinluenta, sekä kasvojen, kielen, silmien, kynsien ja ihon analyysi. Tavoitteena on tasapainon palauttaminen ja mahdollisten vaivojen poistaminen. Epätasapainotilojen korjaamiseksi Ayurveda suosittelee yksilöllisiä elämäntapaohjeita ja hoitoja. Ayurvedisen elämäntavan noudattaminen optimoi ihmisen elämäntyylin ja terveyden sekä lisää harmoniaa ja onnellisuutta.

Ayurveda konsultaation tai kurssin jälkeen pystyt ymmärtämään kehoasi ja itseäsi paremmin - esim. mitkä harjoitukset, rutiinit, elämäntavat ja ruoka-aineet sopivat sinulle - ja mitkä eivät. Saat tietoa ympäristön, vuodenaikojen ja elementtien vaikutuksesta itseesi, sekä tukea tarvittaviin muutoksiin elämässäsi. Uusien tietojen avulla ja tekemällä pieniä muutoksia elämätapaan saadaan aikaan entistä parempaa ja onnellisempaa elämää.

Ayurveda valmennuksessa huomioidaan ihminen kokonaisuutena ja painotetaan ihmisen omaa tietoisuutta omasta elämäntavasta ja omista valinnoista. Keho-mieli tietoisuuden avulla opit tiedostamaan tapojasi ja tottumuksiasi uudella tavalla ja opit auttamaan itse itseäsi tekemiesi havaintojen kautta.

Ayurveda-kutsut: Ystäväkutsut, polttarit, syntymäpäivät, perheen tai työyhteisön kanssa laatuaikaa, jolloin opit ymmärtämään paremmin oman ja toisten (esim. vaimon/miehen, siskon, esimiehen, jne) keho-mieli tyyppiä ja miksi joku käytäytyy tietyllä tavalla. Ayurveda-kutsut ovat hauskoja, mutta ennen kaikkea erittäin hyödyllisiä. Ne voivat auttaa ihmissuhteiden uudelleen rakentamiseen, parantamiseen ja vahvistamiseen. Ymmärrys siitä, miten toisten keho ja mieli toimii voi poistaa hetkessä ja lopullisesti vanhoja turhautumissyitä ja vastenmielisyyksiä.

Ayurveda voi toimia perheen hyvinvoinnin tukena erittäin tehokkaana työkaluna. Yleensä konfliktit lähtevät perheessä väärinymmäryksistä ja siitä, että kumppani/perheenjäsen ei vastaa toisten perheenjäsenteiden odotuksiin. Usein hän ei vastaa siihen, koska hän ei vain ymmärrä niitä. Ayurvedan avulla voit saada rauhaa kotona tai jopa pelastaa suhteesi.
Stay in touch! Tilaa uutiskirje!

Uutisia ja tarjouksia, ole hyvä!