Jooga & Ayurveda hyvinvointivalmennus

01.05.2020

Sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on juhlimisen arvoista. Ei ole vaikea saavuttaa hyvää elämää, mutta jokaisen on itse oltava aktiivinen ja etsittävä vastauksia, inspiraatioita ja ratkaisuja.

Olemme jotain paljon enemmän kuin vain oma keho tai omat roolit ja tehtävämme on selvittää , kuka ja minkälaisia ihmisiä olemme syvimmältä olemukseltamme. Kun tunnemme itsemme ja valitsemme olla paras versio itsestämme, sitten mahdollisuudet ovat rajattomat ja kestävä kehitys voi alkaa.

Jooga & Ayurveda hyvinvointivalmennus on kokonaisvaltainen paketti, joka ottaa huomioon ihmisen ainutlaatuisuuden, monipuolisuuden ja monimutkaisuuden. Se tukee sekä kehon ja mielen hyvinvointia, että henkistä kasvua. Valmennettavana saat käyttöösi tekniikoita ja työkaluja, joita voit helposti soveltaa omassa elämässäsi.

Tavoiteena on muun muassa elämänhallinta, kunnon kohottaminen ja tasapainon palautuminen. Valmennusohjelma on ainutlaatuinen tutustumismatka oman mielen ja kehon toimintaan, sekä henkilökohtaisen kasvun tehokas väline.

Hyvinvointivalmennus auttaa sekä yksilöitä, että yhteisöjä menestymään. Halutessasi valmennus voi tapahtua myös verkossa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ayurveda- valmennus perheen hyvinvoinnin tukena

Ayurveda voi toimia perheen hyvinvoinnin tukena erittäin tehokkaana työkaluna. Yleensä konfliktit lähtevät perheessä väärinymmäryksistä ja siitä, että kumppani/perheenjäsen ei vastaa toisten perheenjäsenteiden odotuksiin. Usein hän ei vastaa siihen, koska hän ei vain ymmärrä niitä. Ayurvedan avulla voit saada rauhaa kotona tai jopa pelastaa suhteesi.

Ayurveda valmennuksessa huomioidaan ihminen kokonaisuutena ja painotetaan ihmisen omaa tietoisuutta omasta elämäntavasta ja omista valinnoista. Opit myös ymmärtämään ja hyväksymään toisten ihmisten tarpeita ja valintoja. Keho-mieli tietoisuuden avulla opit suhtautumaan tapoihin ja tottumuksiin uudella tavalla, sekä opit auttamaan itse itseäsi tekemiesi havaintojen kautta. Uusien tietojen avulla ja tekemällä pieniä muutoksia elämäntapaan saadaan aikaan entistä parempaa ja onnellisempaa elämää.Ilmoittaudu seuraavalle kurssille: deeana@ayurvedasuomi.com